Menü
Kosár

Értékeljük hűségét!

Hűségpont rendszerünk

Minden regisztrált vásárlónkat a www.etkeszlet.hu oldalunkon történő vásárlásai után jutalompontokkal jutalmazzuk.

Hogyan működik?

Amennyiben az www.etkeszlet.hu webshopunkban vásárol, minden elköltött 100 Ft után 5 pontot (Ft) írunk jóvá pontgyűjtő számlája egyenlegén. A rendszer a pontokat automatikusan kiszámítja és a termék átvételét követően 2-3 munkanapon belül jóváírja. Így akár a következő vásárlásának végösszegét már tudja is csökkenteni vele. Pontjait 365 napon belül tudja levásárolni.

Aktuális pontegyenlegét bármikor megtekintheti, profil adatainál a webáruházunkba történő belépés után.

Hogyan tudja levásárolni a pontjait? 

A számláján összegyűlt pontokat 365 napon belül bármikor levásárolhatja. A vásárlási folyamat végén, a Kosár tartalma oldalon kell bejelölnie, hogy azonnal levásárolja pontjait, vagy tovább gyűjti azokat.

Egy vásárlás során a vásárlása értékének, akár 100%-át is le tudja pontokkal vásárolni.

A pontok beváltása nincs vásárlási értékhez kötve, így egyaránt felhasználható 1000 Ft és 100.000 Ft értékű rendelés esetén is.

Egyéb szabályok

A vásárlások után kapott pontok készpénzre nem válthatók, vásárlók között nem átruházhatók.

A jutalompontok a csomag átvételét követően 2-3 munkanapon belül, vagy személyes átvételkor azonnal jóvá íródnak a számlázott rendelése alapján.

Az automatikus rendelés visszaigazolás után történt módosítások miatt előfordulhat, hogy a jóváírt jutalompontok mennyisége eltér az automatikus rendelés visszaigazolásban feltüntetett pontoktól. A rendelések módosításáról kollégáink minden esetben telefonon egyeztetnek az érintett ügyfelekkel.

Meghiúsult, lemondott és át nem vett rendelésekért nem járnak pontok.

A jutalompontok kizárólag a www.etkeszlet.hu weboldalán használhatóak fel.

Az etkeszlet.hu (San-Ko Stúdió Kft.) fenntartja a jogot, hogy pontgyűjtő rendszerén előzetes és utólagos értesítés nélkül változtasson.