Menü
Kosár

Adatkezelési nyilatkozat

ADATBIZTONSÁG

Webáruházunk a személyes adatokat akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul. A Villeroy & Boch étlészlet webáruház és márkabolt (Üzemeltető: San-Ko Stúdió Kft.) a hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató az áruház rendszerébe regisztrálja adatait. A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag márkaboltunk kezeli, és azokat az érintett előzetes hozzájárulása nélkül senkinek nem továbbítja és nem hozza nyilvánosságra.

A  Villeroy & Boch étlészlet webáruház és márkabolt nem tárol és a jövőben sem fog tárolni bankkártya adatokat, pin kódokat, netbank jelszavakat, így ha e-mailen, közösségi oldalon vagy más kommunikációs csatornán keresztül nevünkben ilyen oldalra irányítják semmiképpen ne adja meg adatait. Ilyen esetben megköszönjük, ha értesít minket a visszaélésről.

A  Villeroy & Boch étlészlet webáruház és márkabolt mindent megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonsága érdekében. Ennek keretében gondoskodik a technikai feltételek megteremtéséről és az eljárási szabályok kialakításáról, amelyek az adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés vagy megsemmisülés ill. másolás elleni védelméhez feltétlenül szükségesek. Habár a  Villeroy & Boch étlészlet webáruház és márkabolt minden erőfeszítést megtesz a személyes adatok védelmében, a technika jelen állása mellett mégsem szavatolhatja az interneten keresztül történő adatátvitel, a részére küldött, vagy oldalairól lehívott adatok teljes, 100 %-os biztonságát. Amennyiben a felhasználó önkéntesen személyes adatokat küld az interneten keresztül, tudomással kell bírnia arról, hogy az adatokat arra illetéktelen személyek is kifürkészhetik, amelyért a webáruház felelősséget nem vállal!