Menü
Kosár

Vásárlási feltételek

Köszönti Önt a Villeroy & Boch Webáruház !

Kérjük, hogy a vásárlás előtt olvassa át alaposan az alábbi tájékoztatót.

CÉGADATOK

Villeroy & Boch márkabolt - asztali kultúra
Rózsakert Bevásárlóközpont | 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78.

Üzemeltető: San-Ko Stúdió Kft. (1133 Budapest, Váci út 112.)
Telefon: +36 1 359 6761
Fax: +36 1 359 6761
Adószám: 10946958-2-41
Forint számlaszám: 11703006-20458443 (OTP Bank)
Euro számlaszám: 11763031-25179886 (OTP Bank)
Cégjegyzékszám: 01-09-362683


TERMÉKINFORMÁCIÓK

A termékek vételára az ÁFA-t tartalmazza.

A Villeroy & Boch az alábbi termékcsoportokba tartozó árukkal áll a vásárlók rendelkezésére:

 • Finom porcelán étkészletek és kiegészítők
 • Csontporcelán étkészletek és kiegészítők
 • Üveg és ólomkristály poharak, dísztárgyak
 • Rozsdamentes acél evőeszközkészletek
 • Ajándéktárgyak


SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Rendelés

A megrendelés után felvesszük Önnel a kapcsolatot. A várható szállítási időről 2 munkanapon belül értesítjük írásban ill. telefonon. Bizonyos termékcsaládoknál a gyártási folyamat szüneteltetése, szállítási ill. egyéb okokból késedelem előfordulhat. Erről Önt írásban értesítjük. Amennyiben ilyen esetben nem kíván élni megrendelésével ezt kérjük írásban jelezze.

Fizetési lehetőségek

 • BARION biztonságos bankkártyás fizetéssel
 • üzletünkben személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyával


Az áru átvétele


Az áru átvétele kétféleképpen történhet:

 • személyesen nyitva tartási időben a Rózsakert Bevásárlóközpontban lévő márkaboltunkban (üzletünkben lehetősége van arra, hogy egyenként átnézze a termékeket és ellenőrizze azok sértetlenségét)
 • házhoz szállítás: ingyenes, amennyiben a rendelés szállítmányban lévő termékeinek összértéke meghaladja a 15 000 Ft-ot. A 15 000 Ft alatti értékű szállítmány esetében a szállítási díj 1990 Ft.


Fontos!

Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha az áru hiánytalanul és sértetlenül megérkezett.


Vásárlástol töténő elállás

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).


Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén

 • a terméknek,
 • több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek,
 • több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
 • ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.


Fogyasztót megilleti, hogy a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.ADATBIZTONSÁG


Webáruházunk a személyes adatokat akkor tárolja, ha az érintett személy ahhoz hozzájárul. A Villeroy & Boch étlészlet webáruház és márkabolt (Üzemeltető: San-Ko Stúdió Kft.) a hozzájárulást megadottnak tekinti, ha a látogató az áruház rendszerébe regisztrálja adatait. A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag márkaboltunk kezeli, és azokat az érintett előzetes hozzájárulása nélkül senkinek nem továbbítja és nem hozza nyilvánosságra.

A  Villeroy & Boch étlészlet webáruház és márkabolt nem tárol és a jövőben sem fog tárolni bankkártya adatokat, pin kódokat, netbank jelszavakat, így ha e-mailen, közösségi oldalon vagy más kommunikációs csatornán keresztül nevünkben ilyen oldalra irányítják semmiképpen ne adja meg adatait. Ilyen esetben megköszönjük, ha értesít minket a visszaélésről.

A  Villeroy & Boch étlészlet webáruház és márkabolt mindent megtesz az általa kezelt személyes adatok biztonsága érdekében. Ennek keretében gondoskodik a technikai feltételek megteremtéséről és az eljárási szabályok kialakításáról, amelyek az adatoknak a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozatal, törlés, sérülés vagy megsemmisülés ill. másolás elleni védelméhez feltétlenül szükségesek. Habár a  Villeroy & Boch étlészlet webáruház és márkabolt minden erőfeszítést megtesz a személyes adatok védelmében, a technika jelen állása mellett mégsem szavatolhatja az interneten keresztül történő adatátvitel, a részére küldött, vagy oldalairól lehívott adatok teljes, 100 %-os biztonságát. Amennyiben a felhasználó önkéntesen személyes adatokat küld az interneten keresztül, tudomással kell bírnia arról, hogy az adatokat arra illetéktelen személyek is kifürkészhetik, amelyért a webáruház felelősséget nem vállal!


Köszönjük rendelését!

Üdvözlettel: Villeroy & Boch étkészlet márkabolt