Menü
Kosár

Szállítás & fizetés

SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Készlet

Üzletünk és raktárunk készletét folyamatosan ellenőrizzük, ennek ellenére előfordulhat, hogy a gyár szállításának elhúzódása vagy egy nagy megrendelés teljesítése készlethiányt okoz, ezért javasoljuk, hogy nyitva tartási időben érdeklődjön a választott termék elérhetőségéről.

Rendelés

A megrendelés után felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha a termék nincs üzletünkben készleten, a várható szállítási időről 2 munkanapon belül értesítjük írásban ill. telefonon. Bizonyos termékcsaládoknál a gyártási folyamat szüneteltetése, szállítási ill. egyéb okokból késedelem előfordulhat. Erről Önt írásban értesítjük. Amennyiben ilyen esetben nem kíván élni megrendelésével ezt kérjük írásban jelezze.

Fizetési lehetőségek

  • utánvéttel készpénzben
  • banki előreutalással
  • üzletünkben személyes átvételkor készpénzben vagy bankkártyával


Az áru átvétele


Az áru átvétele kétféleképpen történhet:

  • személyesen nyitva tartási időben a Rózsakert Bevásárlóközpontban lévő márkaboltunkban (üzletünkben lehetősége van arra, hogy egyenként átnézze a termékeket és ellenőrizze azok sértetlenségét) illetve a Villeroy & Boch | Főzőiskola átvevőponton a 1133 Budapest, Váci út 112. szám alatt.
  • házhoz szállítás: ingyenes, amennyiben a rendelés szállítmányban lévő termékeinek összértéke meghaladja a 15 000 Ft-ot. A 15 000 Ft alatti értékű szállítmány esetében a szállítási díj 1990 Ft.

Fontos!

Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha az áru hiánytalanul és sértetlenül megérkezett.